Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Поради технички зафати во електро – системот утре без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски опшини.

– Од 10.30 до 11.30 часот Училиштето „Живко Брајковиќ“, дел од ул.„Наталиј Кучевишки“, ул.„Хо Ши Мин„ и ул. „Краишка“ во општина Бутел.

– Од 09.30 до 13.00 часот ул.„Серава“ и околните улици во општина Чаир.

– Од 08.30 до 14.30 часот ул.„Аврам Писевски“ ул.156 и ул.159, и ул.„Ордан Чопела“ во општина Гази Баба.

– Од 09.00 до 12.00 часот Волково ул.52, Стопански Двор ул 51. во општина Ѓорче Перов.

– Од 11.30 до 14.30 часот Дел од ул.„Х.Т.Карпош“, ул. „Никола Петров“, ул.„Љуба Ивановиќ“, ул. „Црвени Брегови“  и ул. „Груица Војвода“ во општина Бутел.

– Од 15.30 до 16.30 часот населба до коњскиот клуб дел од ул. „Жан Жарес“ ,Хиподром во општина Гази Баба.