Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Заради технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски општини.

– во време од 08:30 – 14:30 часот,  корисниците од: ул. Аврам Писевски,  ул. Ордан Чопела и ул. Бајрам Шабани (општина Чаир);

– во време од 09:00 – 12:00 часот,  корисниците од   ул. Скупи , подулица бр. 12 (општина Карпош)

– во време од 08.00 – 15.00 часот бул. Борис Трајковски (општина Кисела Вода);

– од 12.30 – 14.00 часопт ул. Мајски Манифест (општина Ѓорче Петров) и

– од 09.30 – 12.00 часот с. Волково – ул. 33 (општина Ѓорче Петров).