Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Утре без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски општини.

– во периодот од 07.30 до 12.00 часот, корисниците од улиците Димитар Македонски, Кресна и 12 – та Македонска Бригада. ( општина Аеродром )

– во периодот од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од селата Катланово, Брезница, Летевци и Градманци. ( општина Петровец )

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Иван Хаџи Николов. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.00 до 15.30 часот, дел од корисниците кај Матка, како и корисниците од селата Буковиќ, Раовиќ, Грчец, Семениште, Арнакија и Паничари. ( општина Сарај )

– во периодот од 09.30 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. Никола Кљусев, градилиштето за хотел Мериот како и туристичките агенции до УНИ Банка. ( општина Центар )

– во периодот од 11.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Крчин. ( општина Карпош ).