Македонија

Еве каде ќе нема струја утре

Еве каде ќе нема струја утре

Во текот на утрешниот ден корисниците од неколку скопски населби и населени места ќе бидат без струја. Според податоците добиени од РЦУК еве каде ќе нема струја утре:

  • во време од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од улиците Ѓорѓи Капчев, дел од корисниците од ул. Пролет, ул. Божин Николов, ул. Христо Татарчев, подулици 14, 16, 18 и 22. ( општина Аеродром и Кисела Вода )
  • во време од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Челопек, ул. 159, ул. Бис, ул. 158, ул. 155 и ул. 161. ( општина Чаир )
  • во време од 08.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од селата- Малчиште, Елово, Црн Врв, Патишка Река, Осинчани и село Студеничани ( општина Студеничани )