петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Еве каде ќе нема струја утре

struja_11

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека заради технички зафати во електро-системот на ден 27.01.2015 (вторник) без електрична енергија ќе останат:

– од 08:00 – 16:00 часот  корисниците од нас. Колонија Идризово. (опш. Гази Баба);

– од 09:00 – 09:15 часот   корисниците од дел од с. Долна Арнакија. (опш. Сарај);

– од 09:00 – 13:00 часот   корисниците од дел од с. Петровец (во околина на пазарчето). (опш. Петровец);

– од 09:00 – 14:00 часот  корисниците од ул. Христо Татарчев, ул. Тодор Паница, ул. Петар Дељан и дел од ул. Борис Трајковски. (опш. Кисела Вода);

– од 11:00 – 13:00 часот   корисниците од ул. бр. 12 во с. Долно Лисиче. (опш. Аеродром)

Најчитани вести