Македонија

Еве каде ќе нема струја во понеделник и вторник

Во понеделник без електрична енергија ќе останат корисниците од општина Студеничани и општина Сарај.

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од село Љубош, а  во периодот од 09.00 до 15.30 часот, дел од корисниците од улица 1 во село Кондово.

Во вторник  во периодот од 09.00 до 15.00 часот,без струја ќе бидат дел од корисниците од село Долно Свиларе према џамијата во општина Сарај.