Македонија

Еве кaде ќе нема вода денес

Еве кaде ќе нема вода денес

Поради замена на шибер затварач профил ф-80 милиметри на улица Скоевска бр.3, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од улиците Скоевска, Петко Јанчевски, Радишанска и зградите од 09:30 часот па се до промена на  истиот.