Македонија

Еве каде утре ќе нема струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека заради технички зафати во електро-системот, утре без електрична енергија ќе останат:

  • од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од с.Љубанци. (о.  Бутел)
  • од 09:00 до 15:00 часот  корисниците од ул. 1, 2, 3, 4 и 5 во  с. Грчец  (о. Сарај);
  • исто така од 09.00 – 15.00 часот ул. Јан Хус  и дел од улиците  Презвитер Константин и Лесновска (о. Карпош) и
  • од 10.00 – 14.00 часот ул. Лондонска (о. Карпош).