Балкан

Еве како Босанците се штитат од крадците

Еве како Босанците се штитат од крадците

Лажните безбедносни камери – нов хит во БиХ!

Поради лошата економска состојба се поголем број граѓани поставуваат лажни безбедносни камери на своите куќи, станови, викендици со цел да се заштитат од крадците.

Иако изгледаат идентично како вистинските лажните камери може да се купат ногу поевтино, по цена од пет до дваесет и пет евра.