Секс

Еве како да го освежите сексуалниот живот

Еве како да го освежите сексуалниот живот

Доколку сте во врска или во брак нормално е да западнете во сексуална монотонија, но морате под итно да реагирате. Не постои машко женски однос кој барем еднаш не почувствувал криза поради здодевност. Но, многу двојки не се свесни заради сериозноста на ситуацијата и работите ги препуштаат така што најчесто доаѓа до незадоволство во бракот или врската.

Но за да не биде предоцна, потребна ви е сексуална реанимација, по што вашата врска ќе доживее нова димензија.

Секс на брзина

Ова е одличен начин да се потстетите како е да искусите брз, силен и страствен секс. Пред да отидете некаде, завршете ја оваа работа.

Забрането овошје е најслатко

Секс во заклучена канцеларија, купатило во куќа на своите пријатели ќе ви даде доволна доза на адреналин и добра забава која ви е потребна.

Романтична врска

Практикувајте интимни вечери и што почесто тоа го правите, ефектот нема да изостане.

Секс со помирување

Сексот по жестока кавга исто така може да биде експлозивен и жесток и може да ја зајакне врската.

Секс за опуштање

За време на викенд наутро кога немате обврски и кога цел дене пред вас, фрлете се во акција