петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Еве како да се спасите од давење! (ВИДЕО)

Оваа тајна ја открива некогашниот маринец Мајк, чии корисни инструкции за неколку дена ги погледнале милион луѓе.

Еве како да се спасите од давење!

Еве како да се спасите од давење!

Поврзани вести

Доколку некогаш во животот почнете да се давите во вода, се’ што ви е потребно за да си го спасите животот е малку присебност и најобични панталони.

Оваа тајна ја открива некогашниот маринец Мајк, чии корисни инструкции за неколку дена ги погледнале милион луѓе.

 

Погледнете што треба да направите:

Најчитани вести