Магазин

Еве како денеска изгледа Касандра?

Еве како денеска изгледа Касандра?

Доколку го слушнете името Кораима Торес мала е веројатноста дека ќе се сетите за кого станува збор. Но, под името „Касандра“ таа беше вистинска ѕвезда.

Актерката има 44 години, но по нејзиниот изглед не би рекле дека има повеќе од 30.

 

Совршена како некогаш, со стомачни мускули како на дваесетгодишна девојка, Кораима и денеска може да се пофали со одлично тело.

Таа напорно работи на својот изглед и повторно глуми во една од најпопуларните серии.