Магазин

Еве во чија прегратка е најсреќна Адриана Лима

Еве во чија прегратка е најсреќна Адриана Лима

Славната манекенка и една од најатрактивните жени во светот, Адриана Лима откри во чија прегратка и е најубаво и кој ја прави среќна.

Таа на Инстаграм објави фотографија со своите ќерки Валентина и Сиена.

Кратко напишала „Среќа“ и за неполни половина час добила повеќе од 53.000 лајкови и голем број пофалби за нејзиниот изглед.