понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 29

ЕВН: Поради големите пожари овие места ќе истанат без напојување подолг период

pozar matka 01

Поврзани вести

Поради големите пожари во Богомила, Ореше, Папрадиште, планинарски дом Чеплез, сите корисници на општина Часка-Велес ќе останат без напојување подолг период,жжж

Екипите на ЕВН Македонија се на терен и работат на санирање на 11 изгорени столбови и опрема кои се зафатени од огнената стихија, а помагаат и во гаснење на пожарот

Најчитани вести