петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 3

ЕВН Снабдување организира Симпозиум за енергетски менаџмент

Последни вести

ЕВН Снабдување го организира првиот Симпозиум за енергетски менаџмент за компаниите што се снабдуваат со електрична енергија на слободен пазар.

Тие ќе се запознаат со можностите на енергетскиот менаџмент со чија примена се обезбедува поголема ефикасност во работењето и намалување на трошоците за енергија. На симпозиумот ќе бидат презентирани бенефитите од примената на енергетскиот менаџмент од страна на компаниите кои веќе го имплементирале енергетскиот менаџмент во своето работење.

Најчитани вести