среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

ЕВН со признание за долгогодишна поддршка на Црвениот Крст

123

Последни вести

Како претставник од бизнис секторот што има дадено значаен придонес за унапредување на општеството, ЕВН Македонија беше наградена со јубилејна плакета по повод одбележување на 70 години од формирањето на Црвениот крст на Република Македонија.

ЕВН Македонија е долгогодишен партнер на Црвениот крст и досега реализирани се повеќе проекти од областа на општествената одговорност, особено во доменот на грижата за старите лица, развој на загрозени локални заедници и активности за поддршка на социјално загорозените деца.

Јубилејната плакета ја прими г-дин Штефан Петер, Претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија.

Најчитани вести