вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Фабрика за вода ќе се отвори во Гари

voda

Последни вести

Во близина на дебарското село Гари денеска ќе биде отворена фабриката за вода. Фабриката е заедничка инвестиција на концесионерот на подземна вода MЛ-Гари и хрватската компанија „Мали Лошињ“.

На отворањето на фабриката, како што е најавено, ќе присуствува министерот за економија Дритон Кучи.

Најчитани вести