Македонија

ФОТО: Фалсификувани пари кружат низ Македонија

ФОТО: Фалсификувани пари кружат низ Македонија
Фалсификувани пари кружат низ Македонија

Фалсификувани пари кружат низ Македонија, а најмногу во промет кружат банкноти од 500 денари.

Според фотографиите до кои дојде „еМагазин“, банкнотите тешко може визуелно да се препознаат од обичните граѓани, па и од трговците.

petsto-2
Фалсификувани пари кружат низ Македонија

Фалсификуваните банкноти може да…