четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Фатена на дело: Инспекторка уапсена додека прима мито од 1.000 евра (ВИДЕО)

Инспекторката при теренска контрола на една фирма во Нов Белград, во својство на службено лице од Даночната управа на Министертсвото за финансии, од сопственикот барала 1.000 евра.

Фатена на дело: Инспекторка уапсена додека прима мито од 1.000 евра

Фатена на дело: Инспекторка уапсена додека прима мито од 1.000 евра

Поврзани вести

Српската полиција уапси даночна инспектора (К.М.) поради сомнение дека примила мито.

Инспекторката при теренска контрола на една фирма во Нов Белград, во својство на службено лице од Даночната управа на Министертсвото за финансии,  од сопственикот барала 1.000 евра.

 

Инспекторката излегува ос автомобилот и приоѓа кон местото договорено за промопредавање на парите.

Инспекторката излегува ос автомобилот и приоѓа кон местото договорено за промопредавање на парите.

 

Полицијата ја апси инспекторката

Полицијата ја апси инспекторката

Примопредавањето на парите е извршено во вечерните часови, на една улица во Земун.

 

 

Најчитани вести