Магазин

Фејсбук изненадување за сите корисници

Фејсбук изненадување за сите корисници

Најпопуларната социјална мрежа денеска го слави својот 10 роденден, а наместо да добива, таа им приреди одлично изненадување на сите свои верни пријатели.
Денеска секој добива подарок од Фејсбук, персонализирано видео за секој корисник во кој се прикажани фотографии, статуси и настани.
Ако сакате да го видите Вашето „мини филмче“ креирано од Фејсбук, само кликнете тука.