Магазин

Фејсбук ја укинува опцијата која на сите ни оди на нерви

Фејсбук ја укинува опцијата која на сите ни оди на нерви

Опцијата Other во пораки на социјалната мрежа Фејсбук оди во пензија.

Опцијата Other беше достапна само само на веб и најчесто пополнета со пораки од луѓе со кои не сме пријатели на Фејсбук, често и непримерни пораки.

-Сакаме Фејсбук месенџерот да го направиме место каде ќе можете приватно да се поврзете со било кој, но пораките ќе дојдат само до личноста која го сака истото, велат од Фејсбук.

Пораките од пријателите и телефонските контакни и понатаму директно ќе се појавуваат во инбокс.