четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 17

Фејсбук со нова опција

Социјалната мрежа Facebook наскоро на корисниците ќе им овозможи да оставаат приватни коментари на фотографии, а нивниот коментар ќе може да го види единствено оној кој ја објавил фотографијата или личноста на која коментарот е упатен, пишува Metro.

фејсбук

Поврзани вести

Овој начин на коментирање ќе им овозможи приватност на корисниците да упатуваат коментари кои нема потенцијално да ги вознемируваат другите корисници, од политичка или верска содржина и слично.

Најчитани вести