Магазин

Фејсбук повторно „падна“

Фејсбук повторно „падна“
Фејсбук повторно „падна“

Фејсбук вечерва повторно „падна“. Корисниците на оваа социјална мрежа, нешто пред 22 часот, добија порака дека серверот има некаков проблем и дека не може да се конектираат.

Истиот проблем на глобално ниво се случува веќе двапати за една недела. Засега нема информаци што е причината за тоа.