Спорт

Фелипе Маса може да се опушти – во семејството има достоен наследник

Фелипе Маса може да се опушти – во семејството има достоен наследник
Фелипе Маса и неговиот достоен наследник

Фелипињо, кој за повеќе од еден месец ќе наполни шест години во домот на семејството Маса покажа дека ќе биде врвен возач и дека ќе го наследи тато.

Фелипе прикачи видео на социјалната мрежа “Инстаграм” како неговиот син вози низ куќата кое доби куп “лајкови”.