Магазин

ФОТО: Кој ли му даде возачка?

ФОТО: Кој ли му даде возачка?

Сигурно многупати сте биле сведок на лошо паркиран автомобил, но возачот на овој автомобил со тетовски таблички покрај тоа што е лошо паркиран, има зафатено и две места кои се одредени за инвалиди.