Магазин

ФОТО: 11 познати актери и нивните двојници

ФОТО: 11 познати актери и нивните двојници

Познатите холивудски ликови се’ почесто самите ги снимаат опасните филмски сцени. Но, некогаш на продуцентите им се толку непроценливи, па не им дозволуваат да скокаат или премногу брзо да возат автомобили.

Па, така на сцената настапуваат нивните двојници.

Од фотографиите подолу проценете колку им се добра замена.