Магазин

ФОТО: 13 бесмислени стари изуми кои што некогаш постоеле

ФОТО: 13 бесмислени стари изуми кои што некогаш постоеле

Доколку некој смета дека некој изму е добар тоа не значи дека тоа е добра идеја. Подолу се интересни 13 бесмислени изуми кои што навистина постоеле.

Муштикла за двојка

Smoking

Носач за бебе

baby-holder

 

Фаќач за куче

dog-restrainer

Велосипед

This Amphibious Bike

 Обрач за врат

neck-cleaner

Помагало за пливање

These-Swimming-Aids

Очила за читање во кревет

hese-Reading-Glasses

Радио шапка

The-Radio-Hat

Мотор

A New Type of Motorcycle

Костими за капење

Wooden-Bathing-Suits

Клавир за кревет

This Piano

Радио

13 Stupid Inventions You Won't Believe Existed

Заштита на лице

This-Handy-Face-Protector