Магазин

ФОТО(+18): Ѓавол со голем пенис се појави во Канада

ФОТО(+18): Ѓавол со голем пенис се појави во Канада

Во канадскиот град Ванкувер се случи нешто што го изненади локалното население. Станува збор за статуа на ѓавол со ерекција, која се појавила буквално преку ноќ.

stat-kanada

Се уште не се знае кој е виновникот и авторот на оваа уметничка инсталација, но граѓаните на Ванкувер веќе потпишуваат петиција за отстранување на спорната статуа.