Македонија,Крими хроника

ФОТО + 18: Mртов човек лежи на троатоарот на Водњанска

ФОТО + 18: Mртов човек лежи на троатоарот на Водњанска

Мртов човек лежи на тротоарот на Водњанска во Скопје.

Се уште не е познат идентитетот, а  ниту причините од што починало лицето, но можеби се работи за инфаркт, објави Вечер.

Безживотно тело го пронајде полицијата на тротоарот на улицата Водњанска, во центарот на Скопје во непосредна близина на ресторанот Галија.

Екипи на МВР се на лице место, а повеќе детали од истрагата се најавуваат за подоцна .