Магазин

ФОТО (+18): Свештеник ги бакнува по голите задници за да се омажат!

ФОТО (+18): Свештеник ги бакнува по голите задници за да се омажат!

На секој крај од светот има различни обичаи, но овој е најверојатно најлудиот.Имено, пасторот, кој го гледате на оваа фотографија, од женските посетители на неговата црква, кои биле немажени, побарал да се соблечат голи на една плажа, а тој им ги бакнувал задниците и на тој начин го молел Господ во нивно име да им испрати потенцијални сопрузи.

ppp

Извор: Засе.мк