Магазин

ФОТО: Адриана Лима, посекси од кога и да е!

ФОТО: Адриана Лима, посекси од кога и да е!

Триесет и тригодишната бразилска убавица Адриана Лима уште еднаш покажа зошто е една од најпосакуваните жени во светот.

Таа за Викториа Сикрет направи сет фотографии на кои изгледа навистина совршено секси.

l1

l2

l3

l4

l5

l6

l7

l8