Магазин

(ФОТО) Актерот Мартин Јорданоски и Ивана Ристевска го напуштија шоуто „Танц со ѕвездите 2“

(ФОТО) Актерот Мартин Јорданоски и Ивана Ристевска го напуштија шоуто „Танц со ѕвездите 2“

Во втората елиминациона емисија шоуто го напуштија актерот Мартин Јорданоски и танчарката Ивана Ристевска.

tanc 1За прв пат во Македонија, во последната епизода на „Танц со ѕвездите 2“ видовме ретро издание на ова шоу. Продукцијата „Дрим фактори“ се погрижила од костимите, шминката, фризурата, па се до музиката да биде во ретро стил.

Според реакциите на публиката и гледачите сме успеале да направиме вистинско освежување во македонскиот етер и нивните барања се да продолжиме со тематски емисии, вели Огнен Антов – продуцент на „Танц со ѕвездите“.

tanc 2Најголема ретро трансформација имаше кај водителот Тони Михајловски, кој сега има нова црна коса, и кај Васил Зафирчев, членот на жирито кој доби нова бујна коса и ретро стил во каков што досега не сме го