петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 3

ФОТО: Активистите на СДСМ вандализираа фасада на детска градинка

Активисти на СДСМ испишувајќи разни графити ја вандализираа фасадата на градинката „Рада Поцева“ во Кавадарци

ФОТО: Активистите на СДСМ вандализираа фасада на детска градинка

ФОТО: Активистите на СДСМ вандализираа фасада на детска градинка

Поврзани вести

СДСМ без никаков срам и милост ја продолжува својата деструкција, овој пат вмешувајќи ги и злоупотребувајќи ги најмладите.

Активисти на СДСМ испишувајќи разни графити ја вандализираа фасадата на градинката „Рада Поцева“ во Кавадарци

Овој срамен чин сведочи за лудилото кое владее во СДСМ и во кое никој не е поштеден. По низата вандализирања, палење објекти и демолирање, беснилото кое владее во СДСМ е загрижувачко.

gradinka vandalizam1

gradinka vandalizam2

gradinka vandalizam3

gradinka vandalizam4

Најчитани вести