Спорт

ФОТО: Албанските фудбалери еуфорично дочекани на аеродромот во Тирана

ФОТО: Албанските фудбалери еуфорично дочекани на аеродромот во Тирана

Играчите на Албанија во Тирана ги пречекаа илјадници луѓе.

По прекинатиот натпревар во весело расположение фудбалерите на Албанија отишле на аеродромот Никола Тесла, каде при чекирањето пушеле цигари и се фотографирале смеејќи се на глас, пренесуваат српските медиуми.

500Bz8UADmIQAA7KUn

Натпреварот Србија- Албанија беше прекинат поради појавувањето на леталото со знамето на Голема Албанија што доведе до поголеми инциденти, а исходот ќе биде познат по состанокот на надлежните комисии на УЕФА.