среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

ФОТО: Алесандра Амбросио во жешко издание

Алесандра Амбросио, која е мајка на две деца, може со сигурност да биде горда на нејзиниот изглед.

Алесандра Амбросио во жешко издание

Алесандра Амбросио во жешко издание

Поврзани вести

Кога таа ќе се појави на плажа, насекаде ја следат папраци и љубопитни погледи, во исчекување дека совршената Амбросио конечно ќе покаже и некоја несовршеност.

Сепак, тоа воопшто не е лесно, кога станува збор за ангелот на Викторија Сикрет, Алесандра Амбросио.

Алесандра Амбросио во жешко издание 1

Таа се појави на плажа во Рио де Жанеиро, а на фотографиите добро се гледа дека води сметка за сопствениот изглед.

Алесандра Амбросио во жешко издание 2

Алесандра Амбросио, која е мајка на две деца, може со сигурност да биде горда на нејзиниот изглед.

Најчитани вести