Магазин

Фото: Анастасија и Костадин уживаат во вилата на Цеца на Кипар

Фото: Анастасија и Костадин уживаат во вилата на Цеца на Кипар

Ќерката на Светлана Цеца Ражњатовиќ, Анастасија, отпатува со своето момле Костадин Терзиќ на Кипар.

Иако нејзиниот брат Вељко неодамна ја раскина врската со Маша, сестрата на Костадин, се чини дека тоа овој пар воопшто не го погодува.

Анастасија секојдневно објавува слики на социјалните мрежи во кои најчесто е во прегратка на Костадин.

anastasija-raznatovic-fotofacebook-1408265264-552287

anastasija-raznatovic-fotofacebook-1408265286-552289