Магазин

ФОТО: Анастасија Ражнатовиќ преплавена од емоции

ФОТО: Анастасија Ражнатовиќ преплавена од емоции

Ќерката на Аркан и Цеца Ражнатовиќ не потсети на стара фотографија, која кај неа очигледно буди силни емоции.

Таа на социјалните мрежи објави фотографија со која не потсети на тоа како изгледаа нејзините родители кога беа млади, кога среќно уживаа во животот, што кај Анастасија очигледно буди емоции.

ceca_arkannn

„Љубов“, напишала Анастасија под објавената фотографија.