Магазин

ФОТО: Анџелина Џоли не личи на себе си!

ФОТО: Анџелина Џоли не личи на себе си!

Таа важеше за една од најубавите светски актерки, пленеше со сексапил и женственост. Но, во последните неколку години се повеќе се говори за нејзиното здравје, за што се загрижени и нејзините обожаватели, но и членовите на нејзиното семејство.

endzi-2

Анџелина Џоли се појави на црвениот килим на премиерата на филмот „Кунг фу Панда 3“ и ги збуни присутните.

endzi-3

Во краткиот црн фустан нејзините нозе изгледаа како чачкалици на кои одвај се држи, а рацете и беа послаби од било кога.

endzi-4

Таа некогаш беше симбол за сексапил, а денес наликува на анорексичен модел.