Магазин

ФОТО: Анџелина Џоли со потресна порака на Инстаграм

ФОТО: Анџелина Џоли со потресна порака на Инстаграм

Актерката Анџелина Џоли со статус на Инстаграм им одговори на сите кои велат дека не е добра мајка и дека не се грижи за своите деца.

Ова особено се однесува на нејзиниот посвоен син Медокс.

angelina__i_madok-640x818

Уморнa сум од тоа да ми велат дека не сум негова мајка. Можеби биолошки не е мој. Немојте да ми велите дека сум мајка усвоителка. Можеби немаме исти очи, нос и уста но тој е мој син. Фамилијата не се базира на ДНК туку на љубов. Поделете го ова ако се согласувате со мене, напиша Џоли.