Магазин

ФОТО: Ангелот на Викторија сикрет го покажа бремениот стомак

ФОТО: Ангелот на Викторија сикрет го покажа бремениот стомак

Ангелот на Викторија сикрет Кендис Свонпул го очекува своето прво дете, а колку добро изгледа во бременоста таа покажува на социјалните мрежи.

kendis-1

На последната црно бела фотографија Кендис напиша: Официјално веќе не го гледам долниот дел од костимот за капење.

Officially can’t see my bikini bottoms. 🏀☺️

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on