четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 55

ФОТО: Автобусот на македонските ракометари во Катар

k

Последни вести

Македонија е се поприсутна во Катар, кој за секој учесник на СП подготви брендирани автобуси. Ова е автобусот на Македонија.

k1

Најчитани вести