Македонија

ФОТО: Автомобил плива под Стоковната куќа „Мост“

ФОТО:  Автомобил плива под Стоковната куќа „Мост“

По невремето што  му се случи на Скопје вечерва многу автомобили останаа заглавени по улиците на градот, чекајќи да престане дождот и да дојде помош. Возилата пливаат во вода а граѓаните мораа да се пробиваат низ улиците како низ реки.

 

 

2

3

 

ФОТО: Влатко Перковски (Телеграф)