Магазин

Фото: Балотели со нова куќа

Фото: Балотели со нова куќа

Балотели си купи нова вила вредна пет милиони фунти.

Италијанскиот фудбалер минатата недела од Милан се пресели во Англија, односно во Ливерпул, па погледнете каде ќе живее сега.

b

b1

b2