ТОП,Македонија

ФОТО: Беровчани за одбрана на Македонија

ФОТО: Беровчани за одбрана на Македонија

Голем број беровчани излегоа и дадоа поддршка на собирот кој вечерва го организира Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Граѓаните со транспаренти упатија порака дека е „Берово за одбрана на Македонија“. Собраните граѓани уште еднаш порачаа дека бараат излез од кризата преку одржување на избори на 5. јуни.

berovo-gdom2-640x360

berovo-gdom-640x360