Магазин

ФОТО: Би носеле ли вакви бради?

ФОТО: Би носеле ли вакви бради?

Би носеле ли вакви бради? Околу 350 мажи учествуваа на Светскиот шампионат на бради и мустаќи.

bradi-7

Помеѓу интересните стилизирани бради се најдоа бради со кругови, бради до петиците, бради во вид на ѕвезди, како и такви што се противат на земјината гравитација.

bradi-8

Мажите со интересно скулптурирани бради се натпреваруваа во 18 категории на Шампионатот на брачи што се одржа во Леоганг, Австрија.

bradi-5

bradi-2

bradi-4

bradi-6

bradi-3