Македонија

ФОТО: Битола се крена – „За Македонија се работи“

ФОТО: Битола се крена – „За Македонија се работи“

Порачаа дека остануваат на барањето за одржување на избори на 5 јуни, бидејќи во истите гледаат излез од кризата и напредок на Македонија. Битолчани со јасна порака „За Македонија се работи“.

gdom bitola3

gdom bitola

gdom bitola1