Македонија

ФОТО: Битолчани дадоа поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

ФОТО: Битолчани дадоа поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Битолчани и денеска масовно застанаа во одбрана на унитарноста на Македонија.

Големиот број битолчани дадоа поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА и истакнаа дека гордост е да се биде на браникот на одбрана на домовината.

bitola protest1

bitola protest2

bitola protest3

bitola protest4

bitola protest5