Македонија

ФОТО: Битолчани порачаа избори на 5 јуни за крај на кризата

ФОТО: Битолчани порачаа избори на 5 јуни за крај на кризата

Граѓанското движење за одбрана на Македонија, денеска одржува граѓански собир во Битола, на кој поддршка дадоа огромен број битолчани.

bitola-5 bitola4

Тие побараа одржување на избори, како и дека Македонија е се што имаме и дека мора конечно да се стави крај на политичката криза.

bitola3 bitola2