Македонија

ФОТО: Битолчани порачаа „За Македонија се работи“

ФОТО: Битолчани порачаа „За Македонија се работи“

„За Македонија се работи“ е пораката која вечерва беше испратена од Битола од мирниот собир организиран од Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Голем број битолчани и денес му дадоа поддршка на ГДОМ истакнувајќи дека само со одржување на избори на 5 јуни Македонија ќе излезе од наметнатата политичка криза и ќе продолжи напред.