Магазин

ФОТО: Боб – фризура која стои на секој облик на лице

ФОТО: Боб – фризура која стои на секој облик на лице

Доколку сакате да го освежите изгледот, новата фризура е најдобро и најбрзо решение, а ние ви предложуваме боб – тренди фризура која ја обожуваат понатите убавици, а која може да се прилагоди на секој облик на лице.

Новата фризура во моментот може да ви го подобри расположението. Оваа мала, но голема промена ќе го освежи вашиот изглед, а на вас останува да одберете која најмногу ви е допаѓа, секако, во договор со вашиот фризер во кого имате доверба.

За сите оние кои сакаат да бидат во чекор со трендовите ви предлагаме едноставна и впечатлива фризура која веќе ја имаат испробано голем број познати убавици, но која се уште и тоа како жари и пали во холивудскиот свет.

Еве неколку предлози за боб фризура…

2

3

4

5

6